Tarieven en vergoedingen

Vergoeding

Logopedische behandelingen worden na verwijzing van huisarts, tandarts of specialist vergoed vanuit de basisverzekering.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kijk voor informatie over vergoeding naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL)

Onze praktijk is direct toegankelijk. Er is geen verwijskaart van een arts nodig voor een eerste consult logopedie. U kunt direct een afspraak maken met één van onze logopedisten. Wij geven echter de voorkeur aan behandelen op verwijzing.

Niet alle zorgverzekeraars vergoeden direct toegankelijke logopedie. Voor vergoeding van logopedische zorg is bij deze zorgverzekeraars een verwijzing van een arts nodig.

Aanmelding

Zoekt u logopedische hulp omdat u zelf klachten heeft, of omdat u zich zorgen maakt over het communiceren van uw kind, dan kunt u zich middels het aanmeldformulier aanmelden of via het contactformulier een vraag stellen.

Afmelding

Alle afspraken dienen ten minste 24 uur van tevoren worden afgemeld. Wij zijn genoodzaakt behandelingen die te laat zijn afgemeld, bij de client zelf in rekening te brengen. Deze behandelingen kunnen niet in rekening worden gebracht bij de ziektekostenverzekeraar.